View Single Post
Staro 01.09.2006., 10:28   #50
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Gle probaš to s pržom, i ne znam ovo če ti s činit još glupljim ali jesi probao periferiju mjenjat, znam da glupo zvuči al probaj to, kod kompova me više ništa nemre začudit. Znači miš, tipkovnica, usb hub, monitor? Nešto možda radi konfuziju, jel pisao si da imaš visok frame u ovim programima za brojanje frame-ova, da ti je sav hardware radi u redu kod drugih a tebi opet šteka. To mi još jedino pada na pamet.
Bas kad sam nosio komp u taj servis, nosio sam samo kuciste, jelte, i stekalo je i na skroz drugoj, tipkovnici, misu i monitoru. Bio je neki LG-jev monitor, neka 17" a ja imam Samsunga 753s.

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Samo ideja, ali probaj grafiku u biosu podesit na IRQ 16.
Probat cu.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Jel komp ovako prolazi sve testove stabilnosti? Imaš možda instrument da provjeriš railove od napajanja? Nisam sad skonto jesi i njega mjenjao... Probaj još zamjenit i taj DVD pogon... Spajanje osnovnih komponenti (napajanje, matična, proc, memorija, grafa i disk) izvan kućišta mi isto pada na pamet. Al sve mi nekako smrdi da se nešt kolje ili instalacija nekog softwarea nije dobro sjela. Ako ništa od ovog ne pomogne, probaj od nekog nabavit sličnu konfiguraciju svojoj pa mjenjaj jednu po jednu stvar i testiraj.
Komp inace uredno prolazi sve testove, a mijenjao sam ja i napajanje, isto sam sumnjao u njega...
Uradit cu i to sa spajanjem komponenti izvan kucista (bas mi je super sto moja Epoxica ima one prekidace na sebi, PWR-ON i Restart, bas kao i bivsa DFI-ca!) i spajanje drugog optikanera.

A problem se javlja i kod friske instalacije Windowsa tako da su mozda i ovi Windowsi losi.

Jedno pitanje, ako danas izvadim maticnjacu iz kucista, sredio bih kako onu malu zujalicu, cime je to najbolje podmazat? Bas i nemam nekog ulja za podmazivanje. Negdje sam cuo da bi mogla krema?

Zadnje izmijenjeno od: SRV. 02.09.2006. u 02:28.
SRV je offline   Reply With Quote