View Single Post
Staro 11.07.2003., 00:58   #20
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Denis@Links
Prvo pozdrav ekipi:clap:

Onda vracam rundu hvala. Ustvari dosta često bacim oko na forum da vidim kaj ima pa eto da se javim. Vidim da si msvrtane danas navratio do nas pa mi je žao da si otišao neobavljena posla, ali ako si za hladila doznao sa Weba onda lijevo od komponente postoji kvadrat u boji koji označava status iste. Svi Thermalright proizvodi su označeni "u dolasku". Žao mi je ako status nije istaknut dovoljno vidljivo. Što se tiće pive eto ja častim jednom kad god si usput
odgovor osobe u prodaji mi se bas i nije svidio...krenuo je sa "pa kaj niko ne vidi kaj pise sa strane"..i ako niko ne vidi onda nije problem u ljudima nego u webu zar ne? vjeruj mi ja sam radio webove za ljude koji su radili on-line ucenje a nisu znali paliti komp..tako da znam koje su muke s ljudima...i kad se svi zale je problem u meni a ne u njima...koliko god sam ja pametan a oni glupi..odnosno koliko god ja znam vise od njih o kompovima i sl

tako da mozda bi to trebali puno bolje istaknuti...

druga nelogicnost je da ste narucili tt hardcano 5 tek kad ste ostali bez...a sami znate da im treba mjesec dana da dodju..to je malo glupa poslovna politika zar ne?

uglavnom decki svaka cast sto se tice ideja oko nabave tih stvari..samo nastavite tako i dalje...
msvrtan je offline   Reply With Quote