View Single Post
Staro 27.08.2006., 22:38   #378
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Sve ok, ali schumi je ocigledno bio brzi od alonsa, a vidio si i sam (nadam se) da je u zadnjem zavoju alonso napravio gresku i schumi mu je bio na pola metra od zadnje gume pri izlasku iz zavoja. Ja sam uvjeren da bi ga prestigao na kraju...
Da tu je Alonso malo prerano dao gas dok je išao preko pasice pa mu se scimo bolid, ali mislim da je i Schumaher krivo reagiro, pa se skoro i zabio u njega, s obzirom da očito nije očekivao na takvu pogrešku Alonsa... Trebo ga je odmah s lijeve strane preći, ali kako sam i prije reko, jednostavno je krivo reagiro...
Baš Schumiju nažalost i nije ležala ova staza iako je bio poprilično brz, greške su ga skupe koštale... i na trci i na kvalifikacijama... šteta...: nono :

Renault je očito malo bolje poštimao za trku bolid pogotovo grip u zavojima velike brzine što se vidjelo u zavoju broj 8, ona lijevi, gdje se ide preko 260km/h. Jednostavno bi pobjegao Schumiju, a i inače Renault ima puno bolji grip i na izlascima iz zavojima, dok na kočenjima... e to je druga priča... Bridgestone je očigledno puno bolji, a to ne samo da se vidi i na Ferrariju nego i na ostalim timovima koji su na Bridgestonu...Još da riješe problem s zagrijavanjem guma u prvim krugovima... milina bi to bila...
Matth€w je offline