Citiraj:
Autor Vucko
Da nije iza krivo uštekano (zvučnixi u zvučnu)?
Je li osposobljena u BIOS-u?
Dobri driveri instalirani (a prošli dobro izbrisani)?
Ako je dobro uštekano i sve u BIOS-u naštimano kako treba, a odgovor na mailmanovo pitanje negativno - otišla je integrirana zvučna...
|
sve je dobro uštekano i driveri su dobro instairani....
Citiraj:
Autor thedream
Trebalo bi pogledati u BIOS-u i malo se poigrati sa port adressama,da nisu sve zauzete drugim device-ima..ne mislim da je odmah otišla zvučna,nema kako..sama od sebe?!..jedino da nije kresnula ploča od pod par puta..
Pogledaj sama malo,stisni del kad upališ komp,dok učitava količinu rama,odi na integrated peripherals ili kako se već zove to..i pogledaj Onboard sound,LAN i ostalo što nudi..a naravno i jesi li dobro sve spojila,obično u zeleni idu običnjaci 2.0,2.1 sistemi..
I namjesti u WinXP pod multimedia properties,svoju konfiguraciju zvučnika i kvalitetu zvuka možda da staviš ne na best,nego nešto srednje...nije baš neka zvučna..
Javi kako je prošlo..: cheers2
|
da, pogledat ću u BIOSU, kad stignem jer inače komp nije moj nego od prijateljice pa ćemo pogledati kroz sljedeći tjedan, je li do BIOS-a, pa onda javim kako je prošlo
Citiraj:
Autor Dr. Beast
A da nije samo mute ulkjučen?: hello2 :
|
da si malo pažljivije čita moj prvi post vidio bi da sam naglasila da ništa nije na mute
Citiraj:
Autor Newmie
pokušaj skinit najnoviji driver za tu matičnu s neta!
|
također sam već napisala da sam pokušala s novim driverima