View Single Post
Staro 24.08.2006., 13:07   #26
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Tko ima novaca nije ga briga koliko sto dodje, vec zeli imati najjace sto se nudi. Nije jedini, pogledajte primjere sa automobilima i slicnime.
Ne razumijem sto vas to toliko dira da vrijedjate osobu koju ne znate?
Nije ni ljubomora ni zavist, ali tamo složena kanta nije sigurno složena kanta za posao, niti dečko zna o čemu priča. Ako je već složio uber geymersku kantu, onda nek tako i kaže. Shvaćam ja da netko mora imat naj-naj od svega, ali ić onda prodavat priče "joj to mi je za ....", nek kaže to je za igrat kvejk na naj rezama i doviđenja. Da je slagao konfu za posao sli mu nebi pao na pamet, a bogami niti iskljućivanje swapa. Ovdje su se teme o slaganju takvih kanti lokotale koliko mene pamćenje služi.
Jedino po meni fascinantno oko tog kompa je što je prvi uspio nabavit dijelove kojih još nema u dućanima. Na tome mu svaka čast, ali ovo ostalo je prodavanje magle.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote