View Single Post
Staro 24.08.2006., 11:27   #391
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Sto smo zakljucili sa reputacijom i ostalim djidjama uvedenima na zadnjem upgradeu
osim da moderatori i dalje ne mogu ocijeniti druge clanove?
Sto bi po meni bilo korisno, jer sto - neki papan npr. moderatoru spici bad comment na neki post zato jer se isti uvrijedio sto ga je ovaj opomenuo.
A IMHO, posto su moderatori (nadam se) osobe od povjerenje i izabrane su da odrzavaju odredjene podforume, ne mislim da bi neki "zlouporabio" tu opciju na nacin naveden gore.
Sto se tice kartona, super su. Mozes pratiti koji je moderator, sto, kako, zasto i kada ga uvalio kojem clanu. Lakse se prate "problematicni". Dakle, prva liga.
Jedina stvar - postoji li opcija da se malo prosiri izbor poruka koje se salju korisniku, odnosno razlozi za upotorenja odnosno za crvene?
Postoji i custom opcija, ali eto, testirao sam je, i za nju postoji kao jedini izbor crveni karton; warning ne.

Multi-quote je takodjer super, ne moram vise sam upisivati quote naredbe, oznacim 2-3 posta, i vuoila. Takodjer, spammeri vise nemaju isprike kada okinu dva posta zaredom, brisem ih jer su obavjesteni da postoji opcija multi-quote.

Mark this forum as read - koji radi nakon refresha, isto super stvar.
U Edit se ulazi puno brze nego prije, opcenito, jos nisam vidio da je forum zastekao od upgradea, pohvale za ucinjeno.
atha je offline   Reply With Quote