buraz, trenutno imam istu situaciju sa ic7-max3
pazi spiku: prije mjesec i koji dan više, bio ja prek vikenda van zgb-a...uglavnom, ženi se poslije nekog stavljanja u stand-by, više se nije htio upalit
došao ja doma, isto napravio ko i ti sve iščupao van osim proca i štanga - neće niš samo ona crvena lampica se upali i odmah ugasi
zvao sam raka, nije niš znao odmah pomoć, samo da iščupam sve kablove od napajanja, cmos i baterija van - nije pomoglo
kako je rak bio na moru, rekao je da se čujemo poslije...ošo ja na more (3.5 tjedna)
kad sam se vratio, reko da probam još jednom - ĐUBRE radi : hitthewa
reko super, ne moram cimat raka i teglit se do gorice
bio sam kupio 2 nova diska (ko i ti :-)) i sad je trebalo napraviti back-upove neke, pripremit situaciju za seljenje svega i svačega, još slike sa mora i to - potrajalo je to para dana
sve u svemu, u subotu sam spojio nove hardove, gledam da li radi raid na ploči, sve štima i kao samo mi trebaju diveri za raid da mogu instalirat windoze...stari disk je bio otspojen pa sam morao gasiti comp da ga natrag spojim i prebacit na floppy...ugasim napajanje na prekidaču, spojim disk, upalim napajanje, stisnem power-button i opet štanga : hitthewa : giljotin
i evo već dva dana tak stoji, pripremam se javit raku da on vidi jel to gecrk ili se da kaj napravit
još sam mislio sve kompletno izvadit iz kućišta i proc i krenut ispočetka na stolu...ali čisto sumnjam
najbolnije je kaj je nakon 3.5 tjedna stajanja doma bez struje đubre proradilo
to kaj se gasi čim se upali mi smrdi na neki security ili od napajanja (teško jer sam probao i drugo napajanje pa je bilo isto) ili od matične (tipa turn-off ako se neki fan ne vrti ili je temperatura prevelika ili kaj već)
sorry na prevelikoj količini riječi