Ne bas, potrebno je da mu racunalo zauzima sto manje mjesta i da bude tiho.
Jos da kazem za koga sredjujem ovo racunalo, pali biste na dupe.
Nego, problem je slijedeci. Covjek se pozalio da mu racunalo blokira u radu, i on je to povezao sa pregrijavanjem. Dodirnuo on kuciste rukom, vidio da je toplo, stavio onaj hladni gel za skrinje

na case i kaze da je onda bio ok. U tome trenu sam znao da mu to racunalo moram pokupiti da ne napravi kakicu.
E, stvari stoje ovako. Vrtio sam prime 5h na racunalu, uz onu opciju da se sto vise zagrije i procesor je bio na 50c, MB na 58c (Soltekica, NF2). Graficka je ekstremno vruca, pasivna FX5200 128/128. No, racunalo nije niti u jednom trenu blokiralo.
Sad, ne znam sto napraviti jer je temp proca cisto OK, i nebih uzimao nepotrebno cooler iako covjeku novac nije problem, vec bih samo zamijenio pastu, odnosno stavio AS5.
Na kucistu nema bas previse opcija za hladjenje, odnosno naprijed postoji jedno mjesto za 60mm i iza za 2x60mm. Graficku bi takodjer trebalo ohladiti, a NB je isto prilicno topal. Uzmimo u obzir da sam ja radio sa otvorenim caseom, a njemu je naravno zatvoren i smjesten na losem mjestu, otvoru u stolu gdje racunalo bas i ne dise previse. Prijedlozi?
@Fleks
U Linksu imaju samo M i P.
Btw, jel ima smisla naprditi 3x60mm unutra? Slobodno pucajte...