Pentagram Ecom izbjegavajte u sto sirem krugu! konkretno svi djlelovi koji su tamo kupljeni su mi riknuli. to je LG 52x cd, maxtor 30gb 7200 HDD, jedan modem (Motorola, rekli su da ga je grom skurio), ujaku HDD IBM 40gb, AMD 900 je radio svaki drugi dan.... najbolja stvar je kada je htio zamjeniti ovaj IBM nisu imali drugi 40gb pa je htio doplatiti 500kn za dva od 30gb a oni su mu rekli da to nemoze raditi u kompijuteru jer mora jos kupiti nekakav kontroler za 800kn, a 4mj prije toga je od njih kupio cijelu konfiguraciju (za cca 10000kn)sa Asus plocom (cini mi se A7v133) koja ima RAID, ali i da nema kakve veze ima!!?? meni su HDD drzali 3 dana u servisu da ustanove da ne radi, pa su rekli da ga moraju slati dobavljacu da im on da novi i kad sam napokon dobio novi disk zenska koja tamo radi je meni pred nosom mahala s mojim starim diskom (sto znaci da nije nigdje isao od njih) i trazila nadoplatu za novi!
Ve-mil i Hg spot su OK! no najvise povjerenja imam u Austriju, birg i actron! tamo nema pregovora i testiranja, vecina djelova se odmah dobije novo sto i pise na garanciji. a i minimalna garancija je na sve djelove 2g (prema zakonu od 01.01.2002).