View Single Post
Staro 18.08.2006., 13:04   #9
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Question

Evo sve probao jos jedanput. stavio malo paste na sredinu cpu-a, gdje je najvise zagrijavanje, ocistio cpu i hladnjak acetonom i alkoholom. na 2.0hgz cak sam smanjio temp, tako da je sad u idle 32-34, a full pull 41-42. hladnjak nalijeze savrseno. podignem fsb na 133 kad u biosu temp skoci na 56. odvrtim par igri - nfs2u, gta3, temp u full pullu je 63. stavim prst, jer je stranica maknuta, na rebra hladnjaka kad ono mlacno, napajanje mlacno. imam dva hladnjaka, jedan na cpu koji ide do 4000 okretaja i jedan za ispuh pokraj hladnjaka za cpu 12cm, sa bocnim ispuhom. cpu sensor ocitava da se hladnjak na cpu vrti 2400-2500 okr./s. subjektivno dosad najbolje hladenje koje imao. Inace imao sam prije istu konfu u kucistu od p3 proca, neko mini tower. tamo dok sam stavio ruku pokraj ploce, to je bilo za przenje jaja, da ne govorim kako se kuciste zagrijavalo, tj. stranice, a nikad nije pokazivao sensor preko 60. ovo je sasvim mlako, cak hladno na dodir. mora da je sensor otisao. sad dok pisem text i slusam mp3 u pozadini ocitava 56c. ha ?: stoopid
daytripper je offline   Reply With Quote