View Single Post
Staro 18.08.2006., 03:07   #16
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
@ MATTHEOUS - nitko ovdje ne priča o zabranjivanju grafi s vise memorije. Stvar je u tome kaj ce 7900 il koje su vec ove najjace grafe moc iskoristit tih 512 MB jer sam GPU ima snage to iskoristit, a i imaju širu sabirnicu, dok ova x1600 to sigurno nece moc. A tebi ako se bacaju pare, slobodno.
Sve je to marketinski trik da prodaju onima koji se ne kuze, a takvih je nazalost puno
Ok, priznajem grešku u mojoj odluci pri kupovini. Kad sam doša u yebenog ve-mila u ST-u nisam mislija kupit ovu grafu, ali su jedino nju imali , a 70% stvari iz online kataloga nemaju već pola godine. No, nakon šta sam je ušteka, meni se stvarno svidila (iako bi mi se valjda sve svidilo nakon 9200SE). A šta se tiče marketinškog trika, neznam kolika je dobit trgovcima, budući da X1600Pro 256MB DDR2 košta 982,42kn a X1600PRO 512 mb ddr2 košta 983,99 kn.

Da danas mogu birat između ove 2 kartice iz topika, odabra bih 256 zbog ddr3. Ali ja sam bira između 2 kartice sa ddr2 memorijom.
PS: I kad sam je kupija i ugradija, doša sam na pcekspert, kad ono otvoren topik (7600 gs agp)- bolje se rodit bez falusa nego bez sriće.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote