Citiraj:
Autor vga killer
@ MATTHEOUS - nitko ovdje ne priča o zabranjivanju grafi s vise memorije. Stvar je u tome kaj ce 7900 il koje su vec ove najjace grafe moc iskoristit tih 512 MB jer sam GPU ima snage to iskoristit, a i imaju širu sabirnicu, dok ova x1600 to sigurno nece moc. A tebi ako se bacaju pare, slobodno.
Sve je to marketinski trik da prodaju onima koji se ne kuze, a takvih je nazalost puno
|
Ok, priznajem grešku u mojoj odluci pri kupovini. Kad sam doša u yebenog ve-mila u ST-u nisam mislija kupit ovu grafu, ali su jedino nju imali

, a 70% stvari iz online kataloga nemaju već pola godine. No, nakon šta sam je ušteka, meni se stvarno svidila (iako bi mi se valjda sve svidilo nakon 9200SE). A šta se tiče marketinškog trika, neznam kolika je dobit trgovcima, budući da X1600Pro 256MB DDR2 košta 982,42kn a X1600PRO 512 mb ddr2 košta 983,99 kn.
Da danas mogu birat između ove 2 kartice iz topika, odabra bih 256 zbog ddr3. Ali ja sam bira između 2 kartice sa ddr2 memorijom.
PS: I kad sam je kupija i ugradija, doša sam na pcekspert, kad ono otvoren topik (7600 gs agp)- bolje se rodit bez falusa nego bez sriće.