15.08.2006., 15:23
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Glupost,Intel je preozbiljna kompanija da to krije javnosti,bilo bi objavljeno na njihovoj stranici jer im je duznost obavjestavat,a da je ta informacija stvarno procurila u javnost sigurno bi se nasla na njihovoj stranici,ja neznam kako mozete onaj filmic s OTV-a shvatit ozbiljno,pa onaj voditelj je totalni idiot,nema pojma o cemu prica,dobio je text kojeg je fino otpjevao.Hebo vas OTV i takav izvor informacija,onaj tip je najobicniji novinarcic kojem je u cilju imati "breaking news" pa makar izlajao glupost stoljeca.
Te tvrdnje da Conroe ima greske u arhitekturi bi podigle prasinu medju korisnicima i medijima,zanimljivo je kako nitko o tome nista nezna osim jednog malog covjeculjka u jos manjoj TV kuci jedne jos manje i jadnije drzavice-Hrvatske.
Dajte ljudi...pronadjite ozbiljniji i relevantniji izvor informacija.
|
Koji filmić ? :confused: Di to ima za pogledat ? Ja sam ovo čito na netu. Ni ja ne vjerujem baš puno, al vidjet ćemo. Čekam da neka ozbiljnija stranica baci taj podatak. Probo sam nać stranicu da vam pokažem al nemrem, budem još navečer ju probo nać
|
|
|