Citiraj:
Autor masni
fino, finiks, fino...drago mi je da je netko uzeo tu ploču...  : goood :
dobar review...za sada...kad stigne allendale, onda čemo vidjeti od čega je gigabyte napravljen (očekujem minimalno 500 fsb)...
što se tiče kingmaxa, ja isto nisam uspio prebaciti 1000mhz...nikak... 
ali što je zanimljivo, prešao sam 950mhz sa latencijama 4-4-4-x, cas5 mi nije baš puno pomogao...
treba vidjeti jel mental može dogurati do 1000mhz...
inače, samo radi usporedbe, meni temp čipseta nije do sada prešao 45 stupnjeva nikako, čak i kad sam stavio 1.65V VMCH...tu je izgleda asus napravio pun pogodak sa hlađenjem NB-a i mosfeta...
|
hvala masni : cheers2
Ovako...allendale ce biti kod mene najkasnije do cetvrtka...vjerojatno i prije...i ja takoder polazem velike nade u ovu gigabyteicu...konacno mi se cini ovo kao dobra stvar...kingmax odusevljava...makar neide preko gigaherca za 600 kn sa 667 na 950+ je perfektno.
mental kaze da sumnja da ce ici toliko jer 1 gb stikovi neidu tako dobro ko 512 mb. nadalje, doista, nb doslovno žari i pali pod ovim malim pasivnjakom...i bez ovog ultra glasnog šarkuna nebih postigao nista...sva sreca kao dio pripreme za allendale sutra mi stize thermalright hr-05..svaka cast asusu kaj se hladenja el. komponenata i nb-a tice...ja cu ipak morat mijenjat neke stvari
e da masni...si ti opce kad online na icq?...ponekad imam pokoje pitanje...a tebe nikad nema

pa da razmijenimo neka iskustava...cujemo se nadam se