evo nakon dvodnevne zahebancije, ovakva je situacija trenutno...prvo da odgovorim quake2...flashao sam x1800xl 512mb bios...msi je imao jednu takvu karticu i to je posluzilo...zatim sam u rabitu editirao na xt latencije i taj bios stavio na obje kartice...overclock na pe 700/800 na kojem su kartice radile prije bez problema i dobio sam taj score...ali red dragoon je u pravu...to je bilo prvo ushicenje...uglavnom imam problema u igrama, skoro svima, a ove koje nemaju problema vjerojatno niti ne rade u crossfiru

...slika je korumpirana tako da kao da gornji dio ekrana nije sincan (kada recimo ima neka vertikalna linija zida zgrade ili sl, onda pomicanjem lijevo desno se ta linija skroz iskrivi, dok s jednom karticom toga nema)...e sad probao sam nazad flashat na najsporiju verziju x1800xl sa 256 mb bios ali je problem uvijek isti...probao sam problem snimiti sa Frapsom ali je tamo .avi koji dobijem skroz normalan...e sad ili fraps ne snima crossfire mode ili je problem u outputu kartice na monitor...uglavnom za sada nisam nasao na slican problem na netu...u biosu isto nema nekih opcija za graficke kartice, tako da tamo osim pci-e frekvencije nemam sta podesavati, a mijenjanje toga nije dali nikakve pomake...uglavnom za sada tresla se brda spika :P