View Single Post
Staro 11.08.2006., 20:39   #3
SwITch
Registered User

SwITch's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Hrpa problema

Ovako; konfiguracija je sasvim nova a sastoji se od: DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D, 2x512 MB DDR PC-3200 KINGMAX, MSI GeForce 7600 GT i napajanje (da ne nabrajm ostalo jer je nepotrebno) ENERMAX 350 W staro jedno 4-5 godina. Problemi su pocinjali vec prilikom instalacija Windowsa XP kad je BSOD javio neki IRQ error... rijesio tako da ponovno probao instalirat (kao sta je i na BSOD pisalo).. Prilikom instalacije 1 put se komp jednostavno smrzne, mis ne reagira nista se ne desava... Tokom instalacije WIN-a znao se i sam od sebe komp restartat... Jedva nakon instalacije Windowsa XP SP2 i dalje se iste stvari desavaju.. Tu i tamo se restarta sam od sebe (ne u pravilnim intervailma), pola toga kad se pokrene se rusi pogotovo kad surfam a i zna se smrznit sam od sebe! Sta da radim? Probao promjenit slotove u kojima je memorija u 2 zuta pa opet u 2 narancasta pa opet u zuta, pa stavio grafu na skroz donji PCI-E 16x slot uz ulkjucen SLI.. Neznam vise sta da radim... Ima ko ideju? Jel mozda do napajanja? Sta ako nije, a uzalud kupim novo Btw, komp nije overclockan niti je BIOS flashiran ...
SwITch je offline   Reply With Quote