View Single Post
Staro 10.08.2006., 14:30   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Vodeno (Zalmanov Reserator npr.) - par opcenitih pitanja..

Umm..procitao sam onaj uber korisni sticky i probao searchat forum no nekak mi search ne radi.. upisem pojam VODENO i nema ni jednog rezultata..a vec je sticky jedan rezultat koji je trebao nac...
no uglavnom.. vidio sam da je Zalman izbacio Reserator 2, pa sam se nadao da je pala cijena jedinice...no naravno nije.. sad se nadam da mozda bude u skoroj buducnosti.. poanta, razmisljam si o kupovini jednog takvog jer nemam alata ni materijala za izradu.. iako mi vremena i vjestine bilo napretek.. ne volim ljude okolo zicat za hebacke usluge i gnjavit ih i uzimat im vrijeme..da bi si slozio sam svoje vodeno.. pa trenutno ciljam na kupovinu.

pa me ukratko zanima.,.ima li netko iskustva sa Reseratrom.. jel dobro hladi? jel glasan? prednosti i mane ukratko...
no izvan Zalmanovog segmenta.. eventualna preporuka za neko drugo gotovo rjesenje..

cak sam gledao od Coolermastera onaj cooler samo za CPU (kojih 650kn u Linksu) i ni sam ne znam dal mi je to dost ili da idem i na VGA blok..jer trenutno mi VGA ne treba je ne namjeravam micat pasivnjaka sa grafe jer je sasvim dovoljan.ai ljeto je pri kraju pa...
uglavnom...neki osnovni savjeti dobrodosli od ljudi sa iskustvom..

hvala : goood :