Ako se netko od članova PC Ekspert foruma može pohvaliti radom na Windowsima i Mac OS X-u. Volio bih kad bi podijelio to iskustvo i prepričao dojmove. Čitao sam u domaćim časopisima, članke u kojima su Mac OS X instalirali na PC i usporedili ga sa beta Vistom. Mac OS X je dosta dobro ocijenjen. I moram priznati da neke stvari koje me izluđuju kod Windowsa za "Jabučare" (a uskoro i PC-aše : hello2 : ) ne predstavljaju nikakav problem.
Čuo sam i priču (na moju žalost: druga ruka) o PC s OS X i nešto me tjera da probam i "zabranjeno voće (jabuku)".
Kao i većina ljudi s ovog foruma (čast iznimkama : cheers2 ) cijeli život sam na PC-u i Windowsima. Na ovom forumu ali i na drugim, često su se vodila žestoka prepucavanja što je najbolje za PiCeka...
Najsmješnije mi je bilo kad je netko bez iskustva s različitim OS pljuvao po svom proizvodu ( a to je najčešće bio M$ proizvod) a hvalio drugi (često puta Linux) koji nikad nije niti vidio LIVE a kamoli isprobao, već je to pričao samo zato što su mu drugi (a često su to bili pametniji ljudi od njega) rekli.
Ništa ne prepuštam slučaju - pa sam i sam isprobao jednu free linux distribuciju (Ubuntu) i moram reći da sam ostao iznenađen. Ugodno! Naravno, nikakav zaključak ne mogu donijeti (tipa: što je bolje) već samo mogu reći da su mi se oči još malo više otvorile.
mali edit: kada kažem OS X na piceku - mislim na ponosne i legalne vlasnike tog OS koji su našli načina instalirati ga i isprobati na suparničkoj platformi