@Glista ako nemas argumet makni se odavde jer se sramotis u svome neznanju,ispeglana tabla ti je montoya jer ga vise niko nije pusio i zato je pobjegao iz formule jer je nemocan (tocnije nije ga nitko htio uzeti) ali za razliku od njega MS se bori ko lav,a postigao je sve u zivotu i sve rekorde drzi.Kao prvo svi vele da je MS klasu ispred svih,kao drugo montoya je klasu iza monteira vjerojatno,a i snjim nebi imao sanse mozda jedino verbalno tu je najbolji,a kad treba to prenijeti u neke druge svrhe mehanicarima e onda pobjegne doma,on je ionako buahahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahhahaha vozac! dobro ti ljudi vele samo se sramotis,a to ti netreba vjeruj mi,smiju ti se jer si se nasrao gluposti ko svaki put dosad! A sto je najbolje toliko si isfrustriran velicinom MS da svaki put ga moras spomenuti i pljunuti kao i ferari,kad se ljudi vesele kad MS pobijedi ili bilo kaj da se desi ti moras poceti kenjati svaki put i onda se cudis sto te ljudi popljuju u svemu,kako mi skomentiramo utrku normalno kad bilo ko pobijedi ili odvozi dobro ali tebi je svejedno glavno da se ocrni MS i ferrari.A sad ono najbolje od svega je kaj prvi put u povijesti nekoga natjecanja SU SE MIJENJALA KOMPLETNA PRAVILA ZBOG JEDNOGA VOZACA I MOMCADI zato je doslo do prosle sezone pada jer je ferari vec razvio motor za tu sezonu i onda se promijenili pravila i on je u hodu radio iz utrke novi bolid i poboljsavao ga i opet je MS ispao KRALJ! to se i na ovu sezonu prelomilo ali sad su ih napokon uhvatili,eto da neupucenoj naciji objasnimo mi zaljubljenici u formulu1 - dok su drugi bas u drugome smjeru krenuli kod proizvodnje koda su znali kakva ce pravila biti hmmm zanimljivo! govoris o nekim gumama ma nemoj vise molim te,a da su u istome bolidu nikad se nebi FA kvalificirao ispred MS eto toliko o tome,a ono oko setupa kad sam procitao smijao sam se do suza,to kaj tebi MS smeta to je tvoja stvar ovo se zove formula 1 a ne MS,ustvari daj jos pisi pa da te svi poklopimo po usima daj da se smijemo!