View Single Post
Staro 29.06.2003., 16:19   #24
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Fbr1
Nije disk janjetina ali ne ide nakon nekog vremena samim tim jer se non-stop nešto snima po disku posebno s novijim Windowsima i System restore-om. Istina podatke nisam vraćao od doba 486 ali stvar se nije puno promijenila onda baš i nije bilo software-a koji bi uspješno vratio file-ove (nove a kamoli stare iako se nekad čak prije zalomi stari file od 2 godine nego novi) većinom bi file-ovi stariji filmovi bili potpuno neupotrebljivi.

Ne znam kako ti zamišljaš računalo nešto poput Playstationa ili kazetofona snimiš igru i disk je pun ne snimiš igru disk je prazan, računalo isto kao i mozak snima non-stop nešto i švrlja po disku i po početku i kraju htio ti to ili ne posebno ako ti je veći dio diska korišten za virtualnu memoriju.

Kako ti to zamišljaš (ne mislim ništa loše) bio bi dosta disk od 1Gb i mogao bi snimati na njega cijeli život jer sve izbrisan ostaje vječno na disku. Ti disk prebrišeš jedno 500 puta u godinu dana.
daj pocmi citati postove.....tpip je sjebao d particiju.
windowsi su na c, swap je (ako nesto nemjenjas) na c......dakle sve sto se radi radi se po C particiji.....
problem je sto je d prebisan sadrzajem C iz back-upa ali ni to neznaci da se nemoze nesto vratiti jer sigurno nije prebrisano ni 50%....iako sad na d ima kopiju OSa on nije aktivan tak da se po d nista nepise.....i gotova rasprava
greg SE je offline   Reply With Quote