Citiraj:
Autor stef
@Masni
Par pitanja, ako može? Jesi imao kakvih iskustava sa Infinty i975, prvenstveno mislim na stabilnost u radu, što manje bios glitcheva i takve stvari, Oc nije tolko bitan. P5W je malo skup, a P5B ima ICH8 i nema nativni PATA kontroler (JMicron) tako da nije baš linux friendly za sada. Drugo, nešt se priča zadnje vrijeme da će DDR2 poskupjeti, ima li kavih nagovještaja za to?
|
dfi infinity sam koristio kao testnu ploču kada sam testirao E6600 conroe-a...
ploča je odlična, pogotovo za te novce...ima par sitnica poput netočnog očitavanja temperatura (sad nisam ziher gdje se nalazi senzor, ali softver je očitavao temp matične oko 60-tak stupnjeva, a pasivac na čipsetu je bio jedva mlak??), djelitelji za memoriju nisu baš bili pouzdani svaki put i tako, uglavnom sitnice koje će naravno nova revizija biosa srediti 100%...OC potencijal je prilično dobar i sa izlaskom novog biosa trebao bi se još povećati...
ako nisi vidio, za cca 1500kn imaš INTELOVU ploču, INTEL 975XBX "BAD AXE"...također jako, jako dobra i stabilna ploča...plus odličan OC potencijal...
što se tiče poskupljenja ddr2 memorija, moram priznati da nisam ništa čuo...a kako stvari za sada stoje, još je uvijek u prosjeku jeftinija od ddr-a...
kingmax ddr2 667 2x1gb - 1200kn...po meni BEST BUY ddr2 mema...: goood :