View Single Post
Staro 06.08.2006., 15:52   #148
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor stef
@Masni

Par pitanja, ako može? Jesi imao kakvih iskustava sa Infinty i975, prvenstveno mislim na stabilnost u radu, što manje bios glitcheva i takve stvari, Oc nije tolko bitan. P5W je malo skup, a P5B ima ICH8 i nema nativni PATA kontroler (JMicron) tako da nije baš linux friendly za sada. Drugo, nešt se priča zadnje vrijeme da će DDR2 poskupjeti, ima li kavih nagovještaja za to?
dfi infinity sam koristio kao testnu ploču kada sam testirao E6600 conroe-a...

ploča je odlična, pogotovo za te novce...ima par sitnica poput netočnog očitavanja temperatura (sad nisam ziher gdje se nalazi senzor, ali softver je očitavao temp matične oko 60-tak stupnjeva, a pasivac na čipsetu je bio jedva mlak??), djelitelji za memoriju nisu baš bili pouzdani svaki put i tako, uglavnom sitnice koje će naravno nova revizija biosa srediti 100%...OC potencijal je prilično dobar i sa izlaskom novog biosa trebao bi se još povećati...

ako nisi vidio, za cca 1500kn imaš INTELOVU ploču, INTEL 975XBX "BAD AXE"...također jako, jako dobra i stabilna ploča...plus odličan OC potencijal...

što se tiče poskupljenja ddr2 memorija, moram priznati da nisam ništa čuo...a kako stvari za sada stoje, još je uvijek u prosjeku jeftinija od ddr-a...

kingmax ddr2 667 2x1gb - 1200kn...po meni BEST BUY ddr2 mema...: goood :
masni je offline   Reply With Quote