View Single Post
Staro 29.06.2003., 10:14   #19
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Fbr1
Mogu se i nakon formatiranja diska vratit podaci ali vrlo teško i mora se što hitnije napravit u roku par sati. Većinom se sve izgubi ono što i uspiješ vratit će biti djelomićno što znaći nečitljivo.

U većini slućajeva mogu se vratit neki textovi (.txt, .doc) a što se tiče tih 10000 pjesama čisto sumnjam ne znam gdje si ti zamislio da ih snima ako nema više prostora na disku pošto je disk popunjen novim podacima a tu se ne radi o malo prostora i to nakon toliko vremena jedino da podaci nisu bili stvarno izbrisani nego u Recycle Bin ili su bili skriveni negdje na disku pa si mislio da su zapravo izbrisani. NEMA ŠANSEE !!!!

Inače stvar radi ali kako sam rekao možeš vratit samo neke file-ove a da ćeš vratit sve u prvobitno stanje možeš samo sanjat posebno ako je bio formatiran disk.
zasto bi morao samo sanjati ako je disk formatiran???to nista neznaci....
ako su svi podaci prepisani to je vec problem ali to se bas nedesava cesto jer windowsi imaju cudan nacin zapisivanja na disk....i prije ce uspjeti napraviti recovery mp3ca nego velikih fileova jer je manja sansa da ce one bas sve biti prepisane....inace, i neke stvari koe su prepisne mogu se recoverati.....nepitaj mene kako
r-studio u ruke i nek proba, ove jadne alatice nek i neisprobava
greg SE je offline   Reply With Quote