View Single Post
Staro 28.06.2003., 23:43   #19
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
... ljudi .... nemojte govoriti windows xp ono .. pa ovo ... da je to glupost i takve stvari ... zato jer to nije ....ja imam doma windowse xp pro ... + service pack 1 ..... prvih mesec dana kad sam ih prvi put metnul .... štel sma ponoreti ... isto sam govoril kak su sranje i nič ne valjaju jer nič nije delalo .... ali ... stvar je u tome da nakon kaj se malo upoznate sa tim windowsima .. i skužite njihove tajne i takve stvari .... bili vam buju to najbolji windowski koje ste ikad imali .....
..... sve kaj treba je malo truda ..... i kod windowsa xp vam je dobro da svako malo pogledate na www.windowsupdate.com ,,, jer ak vam nekaj ne dela .. tam sigurno več čeka patch kojeg morete skinuti da se to popravi ...
.. zato ... nemojte odmah blatiti te windowse ... jer za njih treba malo truda ...a i taj trud se isplati je bute dobili odličan operativni sustav ...
ma čuj ICE...sorry ako si pomislio da ja pljujem XP....znam da je najbolji kada se sve sredi...da radi ko švicarska vurica...
ali recimo meni npr. se neda da SKORO(znači ne odnosi se na sve) za svaki progam/igru skidati ovo/ono...tažim jednostavnost...tražim da kad nekaj instaliram da to radi...uuuf...previše tražim možda?....
samo nemojte počet opet sa onim : "XP je najstabilnij,bla,bla,bla..." jer eto več skoro 2-3 god koristim ME i nikakvih ozbiljnijih sranja nisam imao...to ne uključuje instalaciju directX x.xx,itd..
ono što sam instalirao to radi...bezuvjetno....možda bi i meni oni bili najbolji da ih se odlučim stavit i da ih sredim...al što če mi....ionak mi sve radi....

ne tražimo dlaku u jajetu...