View Single Post
Staro 04.08.2006., 13:17   #6
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor priest
Ljudi ako ko zna neka mi kaže kako da klokam semprona 2600+ imam msi-jevu k8neo matičnu pokušao sam sa fsb-om ali postane nestabilan poslije 237 te se počne rušit ako ko zna nek kaže, hvala!:clap:
Imao sam K8N Neo3 s.754 ploču(pretpostavljam da je to i tvoja). Ploča je jako bugovita, očitava krive napone, daje krive napone i loše se clocka(i meni je zapela na nekih 230 MHz-fsb). U vrijeme kada sam je ja koristio postojala je bios verzija 1.5 koja nije ništa poboljšala u udnosu na bios koji je dolazio sa matičnom, ostali su isti problemi, nakon mnogo neuspješnih pokušaja svih mogućih verzija biosa,drugih napajanja.... poslao sam mail msi-evom odjelu customer supporta koji naravno tvrdi kako je sigurno problem u nekoj drugoj komponenti, a ne u njihovoj matičnoj ploči, trebalo je par mailova da shvate da su ostale komponente normalne i da na njihovom forumu vidi iznenađenja ima mnogo nezadovoljnih korisnika iste matične ploče. Uglavnom rekli su da će navedene probleme ispraviti novijim biosima, od tada ja više tu ploču ne koristim, kod starog mi je u kompu i radi normalno ali ima još nekih bugova. Sada sam bio na njihovoj stranici vidim da je izažla 1.7 verzija biosa pa probaj s njim možda se nešto stvarno sredilo. Što se samog oveclocka tiće malo pogledaj po msi-evom forumu, tamo je bio jedan user(neznam kak se zove, možeš ga nać u bios temi) koji je sam reprogramirao bios i uspio je doći do nekih 290 MHz fsb-a....sretno