Moje najdublje isprike svima, izgleda da proc ipak nije otkljucan...ja sam eto nazalost, brzoplet, pa sam vidio nesto...nisam to isprobao i lupio idiotsku izjavu....
Naime...imao sam par procesora na svojoj ploci od koji su svi bili single core...i bios nije davao nikakav mnozitelj veci od onog koji je default na procu...a onda kad sam prije neki dan ubacio dual core-a.....mnozitelj mogao mijenjati do mile volje u svim smjerovima....

Kako nisam imao niti tih 5 sekundi vremena da samo bootam plocu s mnoziteljem 11 umjesto 10 i vidim da se nista ne dogadja....a bio sam full uzbudjen tim svojim otkricem...morao sam s nekim podjeliti tu kako se sada pokazalo, neprovjerenu informaciju....
Tako da se jos jedno najdublje ispricavam svim forumasima na bespotrebnom dizanju prasine i mlatim se sibama svih vrsta, oblika i debljina...
Citiraj:
Autor Tao2
Viš ga sad.
Da nisam kupio onak na brzaka onaj e3 od tebe, sada bi još mirno spaval ha?
Kutija na ormaru stoji, onak nek čeka da ubodeš, kad eto ti vrageca.
Ajd sretno. Čekamo. Valjda te ne budu streljali tam di radiš prije nek kaj istestiraš to.
|
Eh, da imas pravo...ali onda se mozda i nebih zaletio sa ovom svojom izjavom...
Citiraj:
Autor tigman
ako se mogu priključiti i moj stari 3800+ AM2 je bio "otključan"...moga sam mjenjati u BIOS-u kako sam htio množitelj gore i dolje...
isto tako i dual 4400+ , ista priča
PS. sada..dal je to i radilo...i nije baš xexexe...jel to onda otključano ?
|
Mda...to je nazalost ipak i slucaj kod mene....
Jos jednom moje najdublje isprike...potrudit cu se da ubuduce ne ponovim nesto slicno....
Nadam se da mi mozete oprostiti...:confused: