View Single Post
Staro 28.06.2003., 10:26   #18
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
... ljudi .... nemojte govoriti windows xp ono .. pa ovo ... da je to glupost i takve stvari ... zato jer to nije ....ja imam doma windowse xp pro ... + service pack 1 ..... prvih mesec dana kad sam ih prvi put metnul .... štel sma ponoreti ... isto sam govoril kak su sranje i nič ne valjaju jer nič nije delalo .... ali ... stvar je u tome da nakon kaj se malo upoznate sa tim windowsima .. i skužite njihove tajne i takve stvari .... bili vam buju to najbolji windowski koje ste ikad imali .....
..... sve kaj treba je malo truda ..... i kod windowsa xp vam je dobro da svako malo pogledate na www.windowsupdate.com ,,, jer ak vam nekaj ne dela .. tam sigurno več čeka patch kojeg morete skinuti da se to popravi ...
.. zato ... nemojte odmah blatiti te windowse ... jer za njih treba malo truda ...a i taj trud se isplati je bute dobili odličan operativni sustav ...
pretpostavljam da si presao s win9x na XP inace te "tajne" nebi toliko iznenadjivale.....
onima koji su bili na 2k i onda presli na 9x su xp bolje graficko sucelje i poboljsana kompaktibilnost s 9x programima....i igrama....
sve te "tajne" i picaboce su prebacene s 2k
greg SE je offline   Reply With Quote