View Single Post
Staro 12.06.2002., 20:58   #40
Frane
PC Ekspert

Frane's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pa imaju i oni marzu neku ili kako vec dileri govore za svoj neki postotak, uglavnom nebi ni oni prosli bez zarade.

Zamisli onu shemu U PCChipu, BUGu, VIDIju & ostalim, BUG best buy, BUG preporuka proizvod.
Zamisli sada shemu da je na proizvodu nas logo i pise PCEkspert izbor tjedna ili PCEkspert recommended ili PCEkspert šit of di vik

Ili imaju plakat, proizvodi se testiraju od strane PCExa (0va je dobra) i sl.

Ili se ostvari neki eksluzivni ugovor u kojima oni preporucuju svojim musterijama nas da im mi odgovaramo na pitanja o tome sta valja & stuff a oni nama daju neki postotak ili daju hardware.

Uglavnom to bi se dalo sredit jer oni nista ne gube, oni najvise bi imali korist, daju nama da istestisamo i to je to, svak svojoj kuci pjevajuci.

Ima milijardu opcija, samo nema dovoljno zaineresiranih strana, tuzno ali istinito, bilo bi dobro da jedna ovakva zemlja u razvoju ima hardware sajt, ali pravi koji testira jedan zadnji proizvod tjedno. Umjesto da nas podupiru oni nas ismijavaju, ka ko ste vi neka dica, vamo, tamo, gore, dole(znam iz prve ruke), a vlasnik firme je jucer dosao od "iza brda" (TM) i misli da zna sve o hardweru kad zna sastavit racunalo koje moze sastavit moj mladji brat.

Sad but true.

Sta ti kazes za TOMa, TOM je d***n ad to odma rijesimo
TOM je hardware komercijalni sajt i oni zive od toga doj je PCEx hobisticki sajt ljudi koji imaju zena, dicu, cure & stuff i rade za PCEx u slobodno vrime.
Polako bude i PCEx ostavio barba toma i barba lai shimpa & ekipu u prasini, samo treba vremena.