Ljudi moji više mi je dozlogrdila ova sapunica oko CORE2 procesora!!
Već mjesecima pratimo kako je INTEL napravio pravi posao sa novim procesorom.
Dali je to stvarno tako?
Ja sam pomalo skeptićan.Zašto?
Pa zato što mislim svojom glavom,i vidim da tu nešto ozbiljno ne štima.
Jedva ćekam vidjeti testove 'OBIĆNIH',a ne inženjerskih primjeraka procesora.
Da na kraji nebi ispalo: TRESLA SE BRDA RODIO SE CORE2 procesor.
Ma ne sumnjam da je on loš procesor,bilo je i virime da INTEL konaćno napravi
procesor koji valja a ne PEĆICE ka i do sada.
Zašto mislim da tu nešto ne štima kako triba.
Zadnjih godina INTELU i ne ide baš kako treba,trese se direkcija,smjenjuje se rukovodstvo,najavljuje se još smjena,financiski bilježi nagli pad s trendom da još više izgubi tržišta na svim segmentima,otkazuju mu vjernost najvjerniji partneri,Ima loš procesor.Stane nije najbolje!Treba im hitno DOBRA vijest.
I onda lipo podjele nekoliko inženjerskih primjeraka novinarima koji su 'na platnom spisku' INTELA i oni objave testove i hvalospjeve novom procesoru.
Sjetimo se ne tako daleke prošlosti,kada je intel na sajmovima predstavljao procesore koji nitko nije mogao vidjeti,a kamoli testirati.
INTEL se u prošlosti znao služiti smicalicama.
OK!Amo reći da je sve tako kako su pisali o tom procesoru.
Napravili su pravi procesor,izvršeni su testovi,ima kapacitete za dovoljnu proizvodnu i....
-Zašto je INTEL ćekao nekoliko mjeseci da ti procesori dođu u trgovine,a u takvoj je situaciji?
-Zasto dolaze u trgovine usred ljeta (najgori trenutak za prodaju hardwera)
I još mnogo zašto!Ali neću vas više gnjaviti.
Ćekam s nestrpljenjem REALNE testove porocesora iz trgovine,nepristranih novinara.
DRZNUO SAM SE NAPISATI KRITIKU NA RAĆUN INTELA,NADAM SE DA NEĆU
ZBOG TOGA IMATI NIKAKVIH POSLJEDICA!?
P.S. Najdraži su mi testovi njihovih EXTREME procesora koje nemožeš inače naći u trgovinama,za razliku od ATHLONA FX kojih ima u svakoj trgovini.