View Single Post
Staro 27.07.2006., 08:23   #26
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Razmišljam si:

1. Dal da dam nekom komp na 7-14dana, nek si zeme i VF900 i Big Typhona, i nek mi složi pošteno hlađenje ili vodeno.

2. Budem prek vikenda stavi sve komponente na stol, van kučišta, znači na živo i malo ću se pozabaviti "izračunavanjem" protoka zraka Da si prokontam kako bi bilo najbolje to posložit i da vidim kako se hladnjak ponaša bez utjecaja drugih ventilatora....

3. Da prodam sve što imam i zamjenim za nekog Semprončića i MIR i TIŠINA, skup s Hladovinom

4. Da pređem na Vodeno, ali o vodenom nemam pojma, nit znam kak funkcionira, nit znam kak to složit, niti se želim sam hebat s tim.

Ako neko je voljan pomoć, što se tiče prvog pitanja, bio bih mu zahvalan i naravno, i dogovorili bi se za ostatak.

Ako neko ima još kakve savjete ili želi doć do mene na Maximir da zajedno probamo riješiti hlađenje, bilo bi prekrasno. Te još da on ima Sonic Towera, pa da ga dofura da vidim kako će on bit na mom kompu, da i njega nebi bilo da bezveze kupim.

MOLIM POMOĆ...

Pada mi napamet da napišem očajnički mail BUGu ili tako nekome, da mi pomogne, jer ja sam više lud i nemogu, nemogu više trošit živce, trud, volju a i pare uzalud...

Help, please...