cuj ak ti nije tak hitno...mos pricekat mj dana...pa ti ja proadm svog 805 koja ide stabilno na 3.9 min( a i vise) + gigabyticu...naravno ovo je sma preporuka jer cu tu negdje prodavao
inace velim ti odi si na najjeftiniju varijatnu da nebi prevec popusio pri prodaji...
od ovih modela(a ti ces isher oc-at pa intel odpada) izaberi jednu jer su oni dostupni kod nas
MB Asus P5LD2/DELUXE 945p(ovo je brijem najjaca 945 ploca)
MB ASUS P5LD2 SE 945p(edit: zaboravio napisat...ovo je sma oslabljena verzija on se)
MB Epox 5P945-J 945 p(ovo je mrcina isto ko i asus...tu su negdje i ima je SAMO u formelu...nije je bilo kad sam ju kanio kupit al sam ju imao u par navrata doma...)
MB Gigabyte GA-8I945P Pro 945p
MB GIGABYTE 8I945P-G 945p (razlika izmedu pro i p-g ti je firewire i sata raid moj favorit)
MB 945P PLATINUM 945P (msi mi nikad niej ulijevao puno pouzdanja...zato je najlosiji po meni->nisam ju imao(samo druge msijeve produkte...i jedino im valaj optika) sve ostalo ima neke cake...navodno je ploca dobra...al i kosta...mos ju uzet i u roku od 8 dana vratit

)
MB ASUS P5LD2-VM 945g
MB ASUS P5PL2 Intel 945pl(nije mala losa...al cuj problema s njom uzas...restartam i uagsi se komp...i nakon 2-5 sec upali??lol optika itd ma...uglavnom 4 gige je butala

)
MB Gigabyte GA-8I945PL-G 945pl(iskreno nisam ju jos imao...nemrem ti puno rec za nju pl je...dakle ne ocekuj prevec...)
e da nikako nemoj ici na asroka za intel NIKAO!!!!sam da znas...da nebi bilo ups
isto tako ak se mos rastegnut...pljuni nekih sola i pol...pa mos i na conro-a...ak ne...onda gledaj nes do 750 cuna...ovisno o dzepu...sto rec
ak imas pitanja...bekni...vidit cu prije il kasnije
edit: isto tako nikako ne uzimaj nf4 ie za intela...GORI

a i nije neki kloker...al sto je je najbolje guta memorije