View Single Post
Staro 26.07.2006., 18:08   #31
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor SRV
Ne valja ta(blah gigabyte), osim Asusice P5PL2 je dobra epoxica na 945 chipsetu, ne znam napamet kako se zove...

joj ne lupetaj...asus intel gigabyte epox i abit su najbolje ploce za intel...i to redom...

zemi neku 945p ili 945g chipset...mos i pl kao asus p5pl2 al nije nes...drop ti je dosta izrazen pak na 945 i ne ocekuj puno...ja sam svog na 4 gige natjerao...al mi na asusu nije prepoznavao hard nakon 190...dalje od 4 gige nisam ni probo buta...e da i imao sam problema s njom...par put mi se bio koruptirao,opriku nije prepoznavao itd(prepoznavao...hm vidio ju je kao aooafh aopih abaplfha)
pa sam preso sa asusa na gigabyte 8i945p-g...odlicna ploca...stabilno na 3.9 ghz...dalje mi ploca nece...tj stavim na 200 ona ostaje na 195...stavim an 193 sve 5 savim an a195 ok...196...eh ostaje na 195...neznam zas...e da na njoj mi je jednom prdnuo bios al dobro to niej problem...fora je sto ima mjesta za 6 ata...sto je melem...pogotovo ak si ju os za kasniej ostavit...inace imao sam tu epoxicu 5p945-j il tak nekak se zove...uglavnom ima gli...slicno ko crosfire...nesto jaci cak...cros koristi obicno 8x i 8x e ovo korsiti 16x i 4x...sve u sevmu ploca je mrak...isto tako za razliku od 2 prijasnje navedene ploce koje imaju 3faznu regulaciju...epoxica ima 4faznu...sto ti ga znaci da ce ti proc ici bolje...ajmo to tak nazvat

mc_fish je offline   Reply With Quote