Napravil sam onak s pastom, stavio ju nasredinu, a onda dok sam montiral hladnjak, on je sam tezinom sve razmaljao... Kad sam skinuo ladnjak, rekao bi da sam stavio čak premalo paste....
Sad sam stavio Zalman pastu, a i Hladnjak sam okrenuo onako, u X, tako da nožište i hladnjak se krizaju. Kao što sam pokušao objasnit preko slika...
Moram reć, prvi put, instalacija samog hladnjaka vršila se na stolu, znači skup s pločom i bilo je prejednostavno za slozit. A sad kad sam samo okretao, moram reć, da sam samo izvadio grafu stavio ju u kut, i dignuo napajanje, i da sam bez većih poteškoća ručno stavio 4 matice i djevojka mi je pomogla, dok sam ja radio pritisak na H postolje, ona je samo prstima zašerafila...
Čas posla, i moram primjetiti da se sad hladnjak ne klima ko prije. Te da zasad što sam upalio, temp u idlu je niža za 0-2C
Bez nekog napretka. Još moram napomenut da 930D radi na 1.15V i 3GHz, i jako je tužno da čovjek da 310kn za hladnjak, a dobije istu stvar što je dobio i s Freezerom 7.
Javit ću se još za 5dana, da vidim jel se šta poboljšalo, kad se pasta razradi....