Citiraj:
Autor Crash009
sta je bilo? nisi valjd prosao kao ja?
|
Skoro....
Drkario sam nesto po programu. Nista konkretno... Bezveze sam trazio senzor. Reko nista i otisao nesto na net. U principu nisam nikakav apply changes okinuo ni nista slicno. Tak ja nekej surfam i slusam čajkovskog. Restartao sam PC i kad ono nema POST screena?!?! Ono WTF?!?
Ok.... Onak laganini koj vrag? Samo se čuje optika kak radi, a masina NISTA. Nula bodova. Uopče nisam povezao odma sa čim bi moglo biti veze.
Vadim bateriju van. Čekam ništa. Panično čitam manual od ploče. Bacam plčou u recovery mode. Ništa. Nece uopče diskove prepoznati. Najgori moguči scenarij. Otišli diskovi 100gb podataka bye bye... Reko fak. Bas ironija u ICY BOXu umjesto mog backupa backup od frenda kojem sam neki dan radio format. Reko ne.....
OK. Zivim u nadi.
Butam ploču jos jednom u recovery modu i uspjevam uči u BIOS. Stavljam mu load optimal setings.
Restart. Opet nista. Spajam lan kabel i ploča radi recovery biosa prek neta (joj sto te volim intel

)
Dobivam signal (woohhhooo zelena ledica shines like a pearl i nema bipkanja) . Sistem i dalje ne radi.
Vec je 9 ja sam na kompu od stare i radim backup.
Nadam se da je sve OK....
Uzas. Duga noć.
Ovo je onak skračeno kaj sam napravio. Samo sam dok sam dobio sliku potrosio 2h...