Ljudi molim pomoc. Stavio sam frendu XP-pro sa SP1a kao i zadnja 4 puta u zadnjih 2 godine i uvijek je sve bilo ok. Medutim, kada sam instalirao Xp,stavio programe i optimizirao kolko znam i umijem

OS mi je izbacio poruku koja otprilike ide ovako '' Windows has detected 55 errors,plz download neki registry popravljac sa njihove stranice, ignoring it will lead to sistem failure'' otprilike tako je isla poruka malo dulja... sad ja sam samo iskljucio error rep.service i iskljucio onaj debilni ''send error-don't send error'' kao i uvijek do sad (mozda je zbog toga pa sam i to vratio na staro medutim nije pomoglo); pomislio sam mozda da je to zbog toga sta sam iz ''uninstall win components'' maknuo IE - sto sam kod sebe jednom iskljucio pa mi se javila ta poruka,a kad sam to sredio vise nije srao, medutim kod njega nije pomoglo; probao sam sa svim utilitisima koje imam (Ace utilit.,Registry mechanic..) ne pomaze, pa zato ako bi netko znao rjesiti problem da nemoram opet 2 sata instaliravati sistemsku particiju tj. windowse jre sve ostalo u XPu radi kako treba. Puno hvala.