Ovako krenimo redom, prvo pohvale

Ve-mil
Do sada apsolutno nisam imao nikakvih problema s njima, a fakat sam kupovao sve i svašta od njih. Recimo soltekica sl75kav je radila ko podmazana, neka no name pc-chips isto, procesori su bili iz valjda neke dobre serije, jel su se mogli dosta cloakat (konkretno duron 700 i tbird 950). E da, mali bed je bio cooler, chrome-orb, koji nakon sto je prosla garancija, 15 dana

, nije se vise htio svaki put zavrtit tako da sam ga moro podmazivat

HG-SPOT
Kupio graficku, tipkovnicu, kuciste, sve bilo najjeftinije tada u cijelom zg-u, al je i sve radilo.
a sad malo pljuvanje...

INFO-gama
najrađe bi reko, "no comment", al ipak se treba reć. Koji su to gadovi!!! Npr. išo sam kupovat neki ISDN telefon, neznam više marku, al uglavnom isti takav siemens je koštao 1000kn više (oko 100% više) i još k tome su mi rekli da su siemens dijelovi unutra... Uglavnom, kupim ja to, kad vidim ono, deutsche telekom na kutiji, sve na švapskom... i onda se pohvalim susjedu koji se bavi telekomunikacijama kad mi on kaže da švabe imaju drugi ISDN standard i da vjerovatno neće radit. I ja lijepo spojim i ne radi ! dobro, mislim si, sigurno je greška, dogovorim se s njima da zamijene, uzmem drugi... dođem doma, i ni taj ne radi! Vratim se tamo, i nakon kaj sam sjedio tam više od pola sata, dođe mi neka žena i kaže da će mi vratit pare. Wow, koje olakšanje!
I na kraju sam im reko da kak mogu prodavat robu za koju znaju da sigurno neće radit u hrv?? (naravno, malo drugačijim riječima)
a da ne govorim o fujitsu demo monitoru.... uglavnom popizdio sam kad ga nisam mogo ukopčat u struju, jer je imo napajanje iz napajanja onih starih kućišta... Mislim, koji im je bed ubacit kabl od 10 kad već te monitore praktički dobivaju negdje izvana, niš skoro ne plate za tu starudiju....
SENSO
osobno nikakvih problema, al frend mi je kupio printer tamo, i svakih mjesec dana, illi malo više mu se pokvari glava od printera! SAd mu je već tamo printer 30 dana i nada se da će biti 45 prije nego poprave