View Single Post
Staro 21.06.2003., 17:37   #29
htg
Premium

Datum registracije: Feb 2002
ubermensh??

Ne mogu a da ne prokomentiram igru.. Procitao recenziju na Gameru, rekoh, bit ce da je pakao od igre..
Skinuo ja tako RTWC-ET, instalirao, stavio se lijepo online, kad ono...karl lewis koji govori engleski s losim njemackim naglaskom. Trcim jedno 100 km/h, imam reflekse da me se ne bi postidjeli ni wayat earp i ekipa..sve u svemu katastrofa. Likovi su losi do pakla, igra mi leti takvom brzinom da me asocira na dan kad sam pokusao pokrenuti Doom II na 2,4 ghz. Uglavnom, nemam osjecaj da se nalazim u 1943.g u ulozi svabe ili saveznika. Prije kao da sam dosao u Unrealu na neki nivo di su svi obuceni u ove spomenute i za kaznu imaju samo smajsere i thompsone umjesto neceg sto potrga cijelu mapu. Eto, razocaranje je bilo potpuno. Osjecao sam se kao Pacman, medic ide, baca packove, a ekipa ko packmani trce ("lete") i skupljaju flastere, uzasna grafika sto se tice charactera, sve ostalo izgleda ok (vizualno).
A sve je krenulo od pitanja "igra li neko AA..". Ne volim americane, tj, ne slazem se s njihovim pogledima na svijet i kako bi on trebao izgledati, ali AA je totalna realnost nasuprot ET. Da ne ulazim u detalje (aiming, moving, healt)..
Ovo je bilo lose potrosenih nekoliko sati za download.
Pozdrav svima
htg je offline   Reply With Quote