Autor mat
kao sto je meni jednom nicko napomenuo da nemam nikakvo pravo govoriti da je ijedan cpu loš, tako bih i ja sve koji imaju navode slične "usrani conroe" zadrže za sebe.
Conroe je revolucija, pomirite se sa time. najslabija verzija koja ce kostati 1600-1800kn tuce najbolje amd-ove fx-ove zasada. mislite da nece postojati Celeron Conroe koji će biti jednako prihvatljive cijene kao nekakvi Semproni, samo vece kvalitete?
486, Pentium, Pentium IV, sada dolazi Conroe. vristite vi da je AMD "prebio Intel" koliko hocete ali Intel je oduvijek bio, pa i sad je, kvalitetniji za rad na racunalu. nitko zdrave pameti nije nimalo zainteresiran za (vise-manje, bubam) 10% PC trzista koje OC-a i igra Oblivione, Quakove, FEAR-ove i slicne perverzije koje zahtjevaju neznam kakve CPU-e, meme i neznam sto ne. daj se sjetite svih onih firmi koje koriste pc za puno mocnije i zahtjevnije zadatke, vecina ih koristi Intel. zasto? jer je bolji u radu s aplikacijama tipa PS, Premiere, razno razni vektori, obrade zvuka, slike, videa i sl. to je i dokazano.
AMD je povecao prodaju iskljucivo zbog entuzijasta poput vas samih koji onda rade po razno raznim ducanima, servisima i sl. i slazu konfe za kucna racunala, ili pak ovako pisu po forumima i zacaravaju djecu tim "informacijama". sazaljenje nad AMD-om + bolja igrivost i OC-anje su stvorili "AMD revoluciju" u kucnim domovima. ne zato jer je Jura htio imat AMD-a. Vec zato jer mu je g. Vlatko Markovic slozio konfiguraciju sa svojim omiljenim procesorom od kojeg je doma napravio cudo.
AMD u problemima? nek je, bas me briga s moje strane. iskreno, sumnjam da ce ikada biti u problemima do te granice da ce ekipa dobivati nove proceve s njihove strane i da ce zaradivati puno puno novaca... tema je ponovljena, 156. put. dosta tog Intel Vs. AMD rata. ja imam Intel, ti imas AMD. Bas smo si super, lol.
|