Citiraj:
Autor Paske
Mnda - wellcome to last year : lol2 :
Anyway - WoW je MMO u punom smislu rijeći.
GW je instanciran i u tom pogledu mu fali mnogo.
Igram WoW i igram GW ( ne aktivno ... ). Nije me se GW dopao ...
Ljudi se zale i za vrijeme felatia - tako da : lol2 : . Istini za volju - bilo je prije godinu dana problema sa serverima. Sad je mir - osim u jednom dijeli end game instance ( BWL Razorgore encounter ).
Anyway .... GW je najveća prednost što nema pretplate. Ali mi užasno fali raidanje ( 40 ljudi - PVE boss killing ) ...
Dali bih danas nekome preporučio kupnju WOW-a ? NE! Jednostavno je igra na tržištu preko godinu i pol. Većina igrača je stigla do dijela kad se gleda skill i opremljenost. Tako da nOOb igrać ima JAKO, JAKO male šanse za upasti u neki dobar guild, osim ako igra healer klasu. Čak i tada zna biti komplicirano ... 
|
LOL.. da, ljudi se zale za sve

no samo skrenem paznju - ja nisam usporedivao igre, jer je po meni opce besmisleno.. ne znam cemu sve silne usporedbe "koja je bolja?" i slicno jer su igre totalno razlicite.. ako NISTA drugo onda pocevsi od same cinjenice da GW nije MMORPG. To sto je instanciran imas svoje prednosti iako wow-asi to gledaju ko manu.. naravno, i ja bi gledao -stvar navike. isto ko i JUMP.. pola igraca wow-a ne moze zamislit igru bez toga.. eo bas sam danas malo igro wow kod frenda i shvacam zasto volite taj jump.. mape u GWu tu totalno drukcije i tamo je jednostavno nepotreban. EOD.
no inace...nakon samo 2-3 sata igre dovoljno sam se zarazio da kupim igru no onih 100kn mjesecno je jednostavno pre veliki problem studentu poput mene.. sve u svemu, igra je odlicna..isto ko i GW..i samo po tome ih se moze usporedivat. kao dvije prokleto vrhunske igre.