View Single Post
Staro 16.07.2006., 13:36   #13
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Cali
ma nema veze sa time... problem je u hardu 100%... točno znam taj problem, ista stvar kod mene sa nvidia vga driverima, nema veze koji su...

Uopće se ne slažem s tebom i tvojim načinom razmišljanja. Bez ikakve uvrede ali kakve VEZE ima hard sa driverima od grafičke ? Tu možemo govorit o nekompaktibilnosti grafe sa matičnom a ne harda sa driverima: bonker2
Mislim ono... glupost Čovjeku hard radi u safe modu savršeno , zašto ? E zato što driveri nisu aktivni u safe modu i grafa radi na plug & play. Tvoja tvrdnja je isto kao da kažeš da su ti driveri od grafičke zaklali pržilicu ili ventilator od napajanja Hard radi dobro a grfička ga hebe... @Stric Dobby to je matična sa sli ? Možeš dve grafe stavit ? U kojem je utoru grafa, dali se u biosu treba odredit nešto ako se koristi jedna ? Probaj nakon instalacije drivera otić u safe mod i ponovo instalirat drivere od chipseta. Pusti ovoga.. problem mu se izgleda sam riješio a da ni sam nezna kako i sad nas navodi na krivi put... Nema šanse, nikad - pa čak ni onda da jedan hard ne radi zbog drivera od grafičke !
stuc je offline   Reply With Quote