View Single Post
Staro 15.07.2006., 15:49   #4
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Orthodox
Kako može napajanje biti problem?
Komp mi je stalo upaljen; gasim ga tek kada idem spavati i palim ujutro ili kada dođem kući i sve radi ok. Stvarno ga znam forsirati i nijednom se nije zblesavio, koliko god da je forsiranje podnosio. Da je napajanje problematično, mislim da ni u radu nebi cvetale ruže, ali rad je sve 5, samo gore izložen problem.
Gledaj - može bit problem i to bez obzira što to tebi sve stabilno radi kad upališ...

Ali evo probaj prvo ovo...

Kad palič komp nemoj to radit tako da sve bude uključeno pa da izvučeš šteker ili iskopčaš sklopku na kablu...
Prije nego to napraviš obavezno ugasi sklopku na PSU-u i onda tek ovu na kablu i kad pališ prvo upališ kabal a onda sklopku na PSU i tek onda kresni mašinu...

Primjetio sam na par konfi koje su bile kod mene a imaju novije psu-e da se nemogu ispravno startati ako se pali sve od jednom, vjerojatno neki naponski udar od indukcije ili nešt slično uključi neku od zaštita u kompu...

Ali to je kod mene uvjek bilo rješeno sa par minuta čekanja i ugasi/upali na PSU sklopkici procedurom...

Ako nije ovo u pitanju onda nađi što od ovog dvoje je neispravno i reklamiraj...

Postoji mala šansa da je i nešto dugo od komponenti uzrok ali sumnjam...