Ja sam imao problema s info-gamom.
Kupio sam 19" monitor radio je godinu dana i nakon toga mi je počeo srat. Slika mi se totalno raširila, i nisam je mogao vratit natrag.Taj kvar sam imao dva puta.Drugi put kad sam došao
rekao mi je ako se tri puta dogodi isti kvar da mi neće uvažit garanciju, počeo mi je srat kako neki tranzistor treba dražat na malim frekvencijama i slično što su obična sranja i počeo se svađat samnom.Pa mislim nemožeš monitor ni pokrenut na većoj frekvenciji nego što on to može podnjet.
Imao sam još dva kvara kad mi je nestala slika, nakon toga su ustanovili da mi monitor ne valja i dali mi novi, nakon što sam se zajebavao mjesecima.
U HG-spotu sam kupio PCchips ploču(znao sam da je smeće, al sam se nadao da će radit), usto imala je onaj sisov čipset koji su svi hvalili.No ploče je imala manu da se nje mogla upalit svaki, već samo kad bi to njoj puklo, ali dok je radila nije bilo problema.
Nakon tri dana nazvao sam šefa servisa i doslovno reko da se ne namjeravam zajebavat sa neispravnom pločom(čekat da skuže šta ne valjaja), a to traaaaaaaaaje, već sam mu reko da ću nadoplatit i uzet najbolju ploču koju su imali ABITKG7.
U roku pol sata imao sam novu ploču.
Ako imate sranja sa hardverom tražite odmah šefa i nemojte se zajebavat sa onima nižek ranga, malo dignite glas i kulturno izrazite svoje nezadovoljstvo.
Onom tipu u info gami bi sigurno razbnio ružnu njušku da me još
samo malo više zajebavao, sve ima svoje granice.
Moraju vam dati novu komponentu/sklop ili pare ako vam ga ne poprave u roku 45 dana!!!!
Sve ima garanciju pa i tipkovnica samo što je tipkovnica potrošna roba pa njoj garancija traje tjedan dana!!!
"napon struje" šta je to?
A jel ti to onaj proćelavi reko frendu da mu "napon struje" oscilira u dubravi pa mu je to sjebalo disk, onaj s desna kad uđeš?
Kad sam mu rekao da ne sere jer imam završenu srednju elektrotehničku i studiram na feru onda mi je odgovorio kako je i on "završio elektrotehniku". Baš si mislim da bi neki dipl.ing. ferovac radio ko prodavač nakon što je 5-8 godina(najboljih) jebo na feru. Vjerujte većina bi si rađe kupila pištolj i upucala se.
A to da napon u dubravi pada možda je i istina, ali sigurno ne raste više od 235V(jednostavno rečno neizvedivo).Dok napon pada ne može vam skurit ništa!
Eventualno kad bi naglo prastao možda, a i onda bi najvjerovatnije crklo napajanje ili neka puno osjetljivija komponenta na matičnoj ploči. Da je meni to rekao razbio bi mu ružnu njušku u nanosekundi.
Ljudi pročitajte taj ugovor i saznajte vaša prava i nedejte da vas
veslaju budale.