Citiraj:
Autor yedwy
O čemu ti to? :confused:
Pa Venice je deklariran na 70C kao max radna temp. između 60 i 70 je IMHO prilična razlika i teško se to diže još gore, a osim toga rekao sam do 60C a ne preko 60C...
Kako rekoh kod mene je oko 45C tj do tih nekih 42-43 koje ti kažeš ali nije tih 2-3C ništa bitno pa kažem 45 a ionako imam paljenje full okretaja na ventilatorima podešeno na 50C...
Baš se ne sjećam da su se palili do sad ot kad sam ih na 50C podesio... 
|
65st je max za venice (
npr), ali svejedno mu nije zdravo ici na velike temp.
meni je freezer stalno na 5V
Citiraj:
Autor vjekson
Imam jedan 8cm vent ispod harda koji upuhuje zrak,jedan 8cm kod proca koji izvlači zrak,12cm na napajanju koji isto izvlači zrak i još jedan 8cm gore na kučištu(dimnjak) sa potenciometrom koji isto izvlači zrak,a reguliram ga između 1000-2600 okretaja ovisno o temp.
Uglavnom to su 3 dodatna 8cm venta,12cm napajanje,6cm grafa,4cm matična i 9cm na articu!!! Sveukupno 7 ventova -tako da mislim da nije do njih.
Krivo mi je što je temp.gotovo jednaka kao sa originalnim coolerom na procu
|
mozes jos pokusat stavit najnoviji bios, da vidis je li tu mozda krivo ocitava temp. ali to ti je uglavnom to. Na veniceu se ni nemogu iskazati bas cooleri, jer je on sam po sebi hladan i razlike su slabije uocljive. U svakom slucaju, dobio si na smanjeni buke