View Single Post
Staro 08.06.2002., 21:20   #5
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Ja sam za Info-Gamu, najbolju informaticku firmu u Zg!

Meni su uspjeli prodati poluraspadnuti mp3 discman, neispravnu memoriju (u vrijeme dok je bila skupa), mom starom su uspjeli prodati poluispravan monitor - kakti, repariran, ovo-ono, dobar, i uredno su mu htjeli naplatiti 170kn/h servisa zato sto su zakljucili da je normalno da 19" monitor ne moze drzati 1024x768 u 75Hz i nakon tjedana dana poceo uzasno gubiti fokus. Moj mp3 discman je imao sjeban anti-shock mehanizam tako da nije radio skoro nikada za audio cdove, a za mp3-eve je radio ponekad. Za neispravnu memoriju sam ih natjerao da pisaju krv i vrate mi lovu.

Kaj se tice frenda, on je uzeo famoznu ECS maticnu plocu bas iz Info-Game a maticna je bila zakon. DDR utori nisu uopce radili, drugi PCI slot nije radio, na nekakvo normalno dizanje Windowsa nisam niti mogao pomisliti, graficka (MX200) je radila nakon flasha biosa graficke, a stvarcicu sam sredio nakon sto sam imao prepisku sa tipom iz ECS technical supporta jedno dva tjedna kada mi je poslao neku beta verziju biosa.. Info-Gama je plocu smatrala potpuno ispravnom. Jos jedan biser: jamstvo na IBMov HDD (famozni Made in Hungary) drugom frendu (iz Dubrave) nisu htjeli priznati zato sto "napon struje u njegovom kvartu jako oscilira pa je zato riknuo hard disk" (!!!!!!!!). Ali zato n ostalih elektronickih komponenti u njegovom stanu radi savrseno.

Info-Gama, vasa cyber-mama!

(Ipak par pohvala: sa Deusom, Renopromom i Formelom nikad nisam imao problema, a posebno sa HGspotom i Ve-milom. Oni su uvijek bili izrazito korektni.)