View Single Post
Staro 13.07.2006., 13:58   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Problemi sa Siemensom C-010 i/ili preporuka za novi...

Imam problema sa navedenim modemom koji je NOVI btw.. no njega je uzela moja stara (koja je daleko u Dubrovniku) pa ga ne mogu reklamirati za novi sam tak.
Uglavnom, maksimalni download mi varira iz dana u dan..taman prelazi 50% od kolko bi trebao. Trenutno je recimo na 34kb/s (i ja sam SRETAN) a trebo bi ici i preko 50..ova povecanja brzine necu ni komentirat
anywho, bio je T-Govnar kod mene i nakon mjenjanja zice i svih drugih faktora u igri zakljucio je da je modem pokvaren i da moram kupit novi.. naravno odma mi je ponudio na crnou pol cijene (250kn) ono SMECE od kasde koje je imo sa sobom...izgleda ko djecja igracka... nije mi padalo na pamet da to uzmem. Nakon njega, upalio sam ponovo modem i radio je normalnom brzinom. Kroz par dana sve po starom....

UGLAVNOM, imam doma mrezu od 2 kompa i dost mi je shareanja veze.. pa sam mislio ubost novi ako je ovaj fakat pokvaren (kak da to testiram? odfuram kod nekog drugog i probam I guess...).. pa me zanima KOJ Ida kupim.. a da je ujedno i router ili sta vec mora biti da ja ne moram shareat vezu. Opcenito nije mi tesko dat pare za nes kvalitetno, no trenutno imam raznih troskova (citaj: sudar, auto, registracija, sudski troskovi...)pa me zanima vise neki BEST BUY....

pa molim iskusne vlasnike da preporuce pokoji uredaj.. po mogucnosti uz solidne argumente a ne poput "ja ga kupio prije mejsec dana i prezadovoljan sam" : boxers :

hvala unaprijed i do tipkanja : DualWiel