View Single Post
Staro 12.07.2006., 11:39   #52
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
nemojte mi pljuvat po asrokici..

ja sa zadrti intelaš već godinama, i ajd htjeo sam da probam nešto novo, nešto divlje (nemojte krivo shvatit)

Kupio sam Asrokicu, stavio u komp instalirao win i sve radi kao beba... ploča je na defaultu vrtila prime 32h bez rušenja

što se tiče overclockinga, mislim da tu asrock prestiže čak i puno bolje ploče..moja ide bez problema na 330fsb, samo sto procu fali voltaža za taj takt

asrokica ima PCI-E i AGP koji radi savršeno, probao sam 6 AGP grafi na njoj i sve su radile jednako kao i na agp ploči

sad je na redu v-mod koji je na ovoj ploči nevjerovatno jednostavan, i onda imam ploču koja se može mjeriti sa bilo kojom drugom po overclockingu, a onih 400-500 kn razlike sam si fino spremio u đep...

ako Intelaš kaže da je ovo dobra ploča, onda je dobra, jer sam navikao na stabilne intelove čipsete, tako da me je ovaj ULI ugodno iznenadio, čak se ni ne grije puno, sa običnim pasivcem... di ste sada nf4 vlasnici

toliko od mene, nemojte mi pljuvati po asrokici, večina koja ovdje sere po njoj nikad nije ni probala tu ploču
Crash009 je offline   Reply With Quote