Citiraj:
Autor AMD
To imaju ljudi u uredima i moj frend kojemu netreba bolji komp od Durona 900 mhz sa 128 Mb rama. Veli da je sa kompom super zadovoljan. Služi mu za net preko 56k modema, slušanje mp3 i gledanje divix-a.
Kupio si je nadobudno DVD rom, ali mu je komp preslab da bi gledao DVD.
I još kaže da ga neće mjenjat iduće 2 godine.
|
Ja samo kažem da ćemo vidjet za 3 godine - ništa drugo...
Ja sigurno nemam ništa protiv da se Asrock pokaže kao ROXOR marka - naprotiv...

Ali ipak mu (još) ne vjerujem dovoljno...
A komentar je bio samo ne to da si naprasito rekao kako niko nema doma poču stariju od 3g a ja ti kažem da je itekako ima puno ljudi i to vjerojatno više ljudi nego što ima nove kompove i to i u firmama i doma...
Što god se tebi činilo ali i tu po forumu i newsima se okuplja relativno mali broj entuzijasta i klokera, gamera i sl u odnosu na ukupnu populacju PC usera - kužiš?
To što mi smtramo kramom i otpadom ne znači da to tako gledaju svi...
Citiraj:
Autor AMD
Meni komp služi za igranje i obradu videa.
Kad pokrenem Pinnacle studio 9 komp mora u realnom vremenu kodirati u mpg2 format sa kamere nakon čega slijedi obrada video materijala.
|
Zapravo je nebitno za što ti služi, što god čovjek radio na kompu, igrao, surfao ili pravio 3d anmacije treba raditi stabilno...
Citiraj:
Autor AMD
Nije mi jasno tvoje stajalište zbog čega bi ploča od 450 kuna bila lošija od ploče za 700 kn. Valjda zato jer ne dobiš hrpu demo igrica.
|
Zato jer ova moja marka postoji već 10g a ova tvoja jedno 2 godine...?
Zato...
Citiraj:
Autor AMD
Na kraju ću ja svoju ploču nakon 3 godine prodati za 100 kn, a ti svoju od 700 za 200 kn.
|
Moram te razočarati ali ja sam svoju kupio polovnu i platio sam je vjerojatno manje nego ti svoju...
Citiraj:
Autor Router
ova ploca ima NAJBOLJI omjer ulozeno / dobiveno . po tome je poznata , zato je i mnogi imaju i svaki prigovor na nju je po meni - neopravdan .
|
Nisam ja prigovarao njenim featureima, lako moguće, zapravo izvjesno ima bolji omjer od moje ili bilo koje druge NF4 Ultra poče koje su PCI-e only itd...
Ali vidjet ćemo kolko će ih radit za par godina to je sve što kažem...