View Single Post
Staro 11.07.2006., 18:48   #39
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Talking

Citiraj:
Autor AMD
To imaju ljudi u uredima i moj frend kojemu netreba bolji komp od Durona 900 mhz sa 128 Mb rama. Veli da je sa kompom super zadovoljan. Služi mu za net preko 56k modema, slušanje mp3 i gledanje divix-a.
Kupio si je nadobudno DVD rom, ali mu je komp preslab da bi gledao DVD.
I još kaže da ga neće mjenjat iduće 2 godine.
Ja samo kažem da ćemo vidjet za 3 godine - ništa drugo...
Ja sigurno nemam ništa protiv da se Asrock pokaže kao ROXOR marka - naprotiv...
Ali ipak mu (još) ne vjerujem dovoljno...

A komentar je bio samo ne to da si naprasito rekao kako niko nema doma poču stariju od 3g a ja ti kažem da je itekako ima puno ljudi i to vjerojatno više ljudi nego što ima nove kompove i to i u firmama i doma...

Što god se tebi činilo ali i tu po forumu i newsima se okuplja relativno mali broj entuzijasta i klokera, gamera i sl u odnosu na ukupnu populacju PC usera - kužiš?

To što mi smtramo kramom i otpadom ne znači da to tako gledaju svi...

Citiraj:
Autor AMD
Meni komp služi za igranje i obradu videa.
Kad pokrenem Pinnacle studio 9 komp mora u realnom vremenu kodirati u mpg2 format sa kamere nakon čega slijedi obrada video materijala.
Zapravo je nebitno za što ti služi, što god čovjek radio na kompu, igrao, surfao ili pravio 3d anmacije treba raditi stabilno...

Citiraj:
Autor AMD
Nije mi jasno tvoje stajalište zbog čega bi ploča od 450 kuna bila lošija od ploče za 700 kn. Valjda zato jer ne dobiš hrpu demo igrica.
Zato jer ova moja marka postoji već 10g a ova tvoja jedno 2 godine...?
Zato...

Citiraj:
Autor AMD
Na kraju ću ja svoju ploču nakon 3 godine prodati za 100 kn, a ti svoju od 700 za 200 kn.
Moram te razočarati ali ja sam svoju kupio polovnu i platio sam je vjerojatno manje nego ti svoju...

Citiraj:
Autor Router
ova ploca ima NAJBOLJI omjer ulozeno / dobiveno . po tome je poznata , zato je i mnogi imaju i svaki prigovor na nju je po meni - neopravdan .
Nisam ja prigovarao njenim featureima, lako moguće, zapravo izvjesno ima bolji omjer od moje ili bilo koje druge NF4 Ultra poče koje su PCI-e only itd...

Ali vidjet ćemo kolko će ih radit za par godina to je sve što kažem...