View Single Post
Staro 10.07.2006., 10:25   #27
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor 1VAN
ovo mi frend izjavio:

hmm

9700 je jachi chip od 9600pro/xt/itd... nije starija jezgra vech je chistunac

O bože! 9700 je totalno drugi čip i neme nikakve veze s RV360 čipom koji je isto "čistunac".

9500 je isto tako spushteni chistunac i da se flashati na 9700 ..da 256 bitni su i hebene piletine su i takme se sa 9800pro/xt...takme..
Samo neke se daju flashat, baš se i ne takmiče je rje 9800xt ipak 15-20% jača od 9700pro, u sintetici u praxi se skoro ni ne primjeti
Citiraj:
Autor 1VAN
9800 se -- gowno
Ak se da flashat na 9800pro nije govno. Ineče rang 9600xt
Citiraj:
Autor 1VAN

9800 pro -ako je 256 bitni,pod haubom ima r360 onda se da flashati (pardon..to je 9800xt spushtene radne frekvencije i voltaze..) u 9800xt..samim time, ovisi kojim,cijim biosom ga flashas..dakle daje i vece voltaze proporcionalno proizvodjacu..ove neke divlje su dobre..recimo gecube i connect3d..daje naravno i jos veci clock od obicnog nekog brand name 9800xt recimo sapphire
Bože kolko bedatoća na jednom mjestu.9800pro je UVIJEK 256 bitni!
R350 i R360 na drugačiji način izvode shadere. Uz to 9800xt ima 256mb rama dok pro ima sma 128. kkave divlje? Frend ti očito nezna da svi dobivaju iste čipove od ATija te nisu GeCube ili Connect 3D divlje. 9800xt nema veći napon od 9800pro.
Citiraj:
Autor 1VAN
u vecini danasnjih stvari se 9800 xt drzi jos dalje pri vrhu i medju prvim je u usporedbi sa ostalim koji fluxao gore dolje..
kakav vrh???To je stara kartica i o vrhu nema ni govora, u najboljem slučaju je to sad mid range kartica iako je prije low end.
Citiraj:
Autor 1VAN
5900 - ta navedena graficka sa slikom je hebena piletina , negdje dere 9800 a negdje gadno pushi..
Da u sintetici a u praxi je 5genracija nV bila teško smetje!
Citiraj:
Autor 1VAN
evo recimo kako stoje nvidijice (novije nvidijice polako uzimaju u obzir ukradenu,pradon kupljeno 3dfx tehnologiju ali ne dovoljno dobro)
hahahahahahahaha, govori se o SLIu koji nema utjheca ja na perfomanse smao jednie kartice ni na sliku jedino omogućuje simultano korištenje dvije grafe.

Toms Hardware??? Naj ne objektivnijei site na svijetu te site koji nitko živ ne uzima ozbiljno!
i sad se ja odluči...
Citiraj:
Autor 1VAN
al sve u svemu mislim uzet na kraju 9800pro(xt)
uzmi 9700 jer razlika je minimalna.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote