Citiraj:
Autor Codiac-
imam ju ploca je fenomenalna... imho jedino sto nevalja je zvuk... mislim zvuk je OK ali ja biram zvucnu karticu...
|
Iskreno, zvucnu sam odmah disejblao i ubacio svoju Live! unutra...Tak da o zvuku nemrem nis reci, a i tak ce i ostati
Inace za sada je sve 5, jos se nisam igrao sa clockanjem i, moram priznati, nekak mi se ni neda trenutno

Ima vremena za to
U svakom slucaju, preporucam vam Leadtek 7600 GT, vent je dosta tih, kompletni je od bakra, cuje ga se prve 3 sekunde kad se upali komp jer se onda vrti na max. broju okretaja, dalje je necujan... Mislim da je trenutno u HG-Spotu najpovoljniji za 1290 kn, i fakat je oke kartica. Nisam je jos probao clockati, ali prema nekim vanjskim testovima trebala ici do oko 590/1600 ili tak nesto, nemojte me drzat za rijec, mozda core moze i vise.
Cini mi se da sada ipak malo cujem NB cooler, zna se zavrtiti malo jace, vidit cemo kolko ce me to nervirati, morat cu smislit nesto....
Svidja mi se kaj NVMonitor izbacuje temp za proc, NB i graficku sve odjednom... jel ima kakav program koji bi se mogao vrtiti u trayu, a da radi na NF4 plocama, jer ovaj NVMonitor moram pokrenut pa zgasit, a prije sam imao onaj Asusov proggy koji bi cekao u trayu da ga pozovem