Jelc,
eh da ja sam imao problema s onim infineon ramom...isprika .. totalno sam zaboravio na to...
pa ajmo ovako postaviti...nf2 ima problema...daleko od toga..ali naspram tome koliko ih ima via to je nis...mislim broj problema je tu negdje ali via je na tom trzistu godinama...nvidia je tek dosla...pa su napravili bolji posao u kratko vrijeme nego via godinama...
dual ddr i via? prije ce bosanac zivjeti na suncu u maloj vikendici...nf2 ima..
za iste pare kao i kt400 ploca dobijes 6.1 surround...i to koliko sam ja shvatio vrhunski...citao posto ja nisam isprobavao a i nemam iskustva u tome..
o iskustvu skvadre sa foruma...pa krvi primjer je kova koji se trga da dobije 200fsb..i nece mu bas...(ja tvrdim da mu je problem u ramu ali on se neda..bilo je prici kako corsair 433 nije dobar kao ddr400 model..zasto neznam)...
naprosto ljudi su ocekivali da ce na ovom chipsetu moci lupiit 200fsb bez problema...i kad nisu uspjeli su bili razocarani...sjecam se tipa s njuza koji je prodavao svoju epox 8rda+ za 650kn a tek je dosla...platio ju je oko 1050kn pet dana ranije...i pitao ja njega zasto kad cujes "ocekivao sam 200fsb i nisam uspio...kaj ce mi onda ta ploca"
i jako vazna stvar je to sto je nf2 chipset bio pod velikim povecalom zadnjih skoro 9 mjeseci..svaka greska se uzimala ko da je neko bacio nuklearku na njujork...a kad je via imala problem s ovim ili onim onda je odgovor bio..to je via..na to smo se vec naucili...
drugo NF2 nije savrseni chipset...ali je po mom misljenju bolji od via-e..nemoramo se slagati sto se tice toga...i to je ok...znas onu svaki cigo svoga konja hvali
a ja uvijek plujem po svemu...ovo kuciste mi je 5 u ni 3 godine...i mozda cu ga opet mjenjati...NIGDJE NISAM NASAO KUCISTE KOJE BI MI SE SVIDJELO...ukljucujuci i lian li pa mislim da sam ti sve rekao...