View Single Post
Staro 11.06.2003., 16:21   #63
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
GDJE PISE DA NF2 PODRZAVA 200FSB?

gro njih k tome pokusava na 200fsb s 333 ddrom...vidio i toga ko blata...i to na sync settingsima

ja s memorijom nisam imao problema..jedini problem na ovom forumu s ramom je imao horza..ali hebo ja matsonic i msi..sta oces od njih...

to sto ti pljujes po nf2 jer msi i sl neynaju napraviti nista s plocom je druga stvar..ali na kt-ima im je ekvivalent matsonic,pcchips,ecs i sl...SROT PLOCA..

pa po tvoj logici kt333 i sl su tesko smece jer znas koliko je ljudi imalo problema s matsonicom..a nece im na 200fsb...ma nece ni na 185...kuzis brale...
I ti si se žalio da su ti neke stvari išle super na staroj 333 a na NF2 ne...kaj se tiče FSB-a ne govorim o rekla-kazala sa neta nego o iskustvima škvadre sa foruma...

Memorije...ha...znaš i sam ima ih kaj imaju šrot pa do Corsair XMS-a...a velika većina ljudi ovdje ima i EpoX...

A kaj se tiče kaj ti veliš "pljuvanja"...pa ak ćemo malo dublje kopat gro tih silnih prigovora kaj se tiče NF2-sam čuo od tebe...

Svaku i najmanju sitnicu kaj na mojoj ploči ne dela kak treba-rekao sam na forumu...svaku reviziju novih VIA-drivera kaj su nekom delali probleme-isto...

Ali da npr. NF2 ima više problema nego KT 400 ima...ja ću prvi priznat da je tehnološki naprednija i brža-ali kaj je je...

I još jednom...gro stvari kaj se tiče nekompatibilnosti,problema i sl. sam čuo od tebe

+linkovi na forume o tome...

A sad ti meni veliš mrtav-hladan e nije tak...
Jelc je offline   Reply With Quote