View Single Post
Staro 11.06.2003., 15:03   #62
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Dobra 333 400 ili NF2 su više manje ak imaš dobar proc i grafulju ...nećemo baš reći isto ali...

Do prije par mjeseci su se svi kleli na 333 a gledaj sad...a da ne pričamo kako je pola ponosnih vlasnika prvih NF2 brže-bolje mjenjalo ploče sa svakom novom revizijom...

I isto tako su se kleli u prve modele NF2 da bi za tjedan dana tu istu prodali i kupili novu

Ono...80% škvadre sa NF2 nije moglo vozit na 200 FSB-a ...

Neki ni na 185

A zbog kompatibilnosti mem modula u dvokanalnom modu i kvalitete istih...o tome nećemo ni pričati...

Ono..."sveta krava" za AMD platforme...daj me nemoj jebat...
GDJE PISE DA NF2 PODRZAVA 200FSB?

gro njih k tome pokusava na 200fsb s 333 ddrom...vidio i toga ko blata...i to na sync settingsima

ja s memorijom nisam imao problema..jedini problem na ovom forumu s ramom je imao horza..ali hebo ja matsonic i msi..sta oces od njih...

to sto ti pljujes po nf2 jer msi i sl neynaju napraviti nista s plocom je druga stvar..ali na kt-ima im je ekvivalent matsonic,pcchips,ecs i sl...SROT PLOCA..

pa po tvoj logici kt333 i sl su tesko smece jer znas koliko je ljudi imalo problema s matsonicom..a nece im na 200fsb...ma nece ni na 185...kuzis brale...
msvrtan je offline   Reply With Quote